Mijn naam is Harriët en

stel me graag aan je voor

Leuk dat je mijn website bezoekt. Ik ben Harriët Hordijk. Ik woon echt op het wijde land. Met uitzicht waar ik elke dag de zon op en onder zie gaan. Ik ben christen en getrouwd met Johan en samen hebben we 2 kinderen. Ik houd van lezen, dansen, mijn paarden en ook genieten zoals bijvoorbeeld uit eten gaan. Daarnaast ben ik continu bezig mezelf te ontwikkelen op het vlak van coaching. Sinds kort ben ik gediplomeerd paardencoach. Ik heb de opleiding Paard- en Lifecoaching gevolgd en met succes afgerond. Een prachtige aanvulling op mijn professie waarbij ik de hulp inzet van mijn paard bij de coaching. Meer info hierover vind je onder het kopje Paardencoaching

Kracht en schoonheid van binnen

Ik word blij van mooie, gelukkige mensen. Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest als schoonheidsspecialiste in mijn eigen salon, verschoof steeds meer mijn interesse van de buitenkant naar de binnenkant van de vrouwen die mijn salon bezochten. Naast mijn mijn werk, ging ik als vrijwilliger aan de slag in het Overweeghuis, een opvanghuis voor prostituees die overwegen om uit de prostitutie te stappen.

Ik heb altijd een hart voor vrouwen gehad die door omstandigheden niet meer weten wie ze zijn, zichzelf verstoppen en/of onzeker zijn over hun kwaliteiten en schoonheid. Mijn passie is om hen te helpen weer van zichzelf te houden en weer in zichzelf te laten geloven.

Elke vrouw is uniek en mooi gemaakt, maar soms zit dit onder een dikke laag stof en is dit voor jezelf en anderen niet meer zichtbaar. Ik vind het een uitdaging om dat onder het stof vandaan te halen en zo je kracht en schoonheid weer naar voren te halen.

Je enige beperking is

de beperking die je jezelf oplegt

Contact

Bel: 06 13 616 064
harriethordijk@planet.nl

Coach
Harriët Hordijk

Specialisaties

Het wijde land wil er zijn voor
mensen die dingen anders willen,
die willen werken en groeien
en zoeken naar hun bestemming.

.

Wij gebruiken cookies voor website optimalisatie.