Bewust zicht krijgen op jezelf

en op de situatie

Middels coaching hoop ik met jou te werken aan een positieve en duurzame verandering van jouw leven. Of je nu in een burn-out zit of dat er omstandig heden in je leven je in de weg zitten; voor iedereen is de situatie anders. Wat je probleem ook is, ik ga graag met je op zoek naar je ware identiteit en de sleutel tot vrijheid. 

Zoals Edit Eger  verwoord in haar bestseller “Het Geschenk”:

Ga op zoek naar wat jou gevangen houdt en kies om die gevangenis op te geven. Jij hebt de sleutel om jezelf te bevrijden. Om in je lijden je levenslessen te vinden. Om te kiezen welke nalatenschap de wereld erft: Is het de pijn die je doorgeeft of is het Het Geschenk?

Individuele therapie

Coaching is maatwerk. Daarom is het traject voor iedereen weer anders. Ieder persoon gaat een eigen proces door. De Total Balance methode is bijzonder geschikt om de coaching zo af te stemmen op jouw hulpvraag zodat deze het beste bij jou past.

In verbinding

Aan de hand van jouw hulpvraag, wil ik je helpen weer in verbinding te komen met jezelf en anderen. Van pijn naar passie.

We hebben allemaal onze weg gelopen

Alle mensen hebben hun weg in het leven te gaan. Voor de één lijkt het makkelijker dan voor de ander. En soms is het niet te bevatten hoeveel obstakels iemand op zijn of haar pad krijgt. Ik heb veel geleerd van anderen, maar ook van mijn eigen leven. Wat er is gebeurd, is niet te veranderen maar wel hoe we er mee omgaan! En uit de diepte waarin je zit, komt een weg van herstel en zelfs een weg van groei. Groei in jezelf, in je relatie met anderen en met God. En graag loop ik naast je op dat pad.

Wijs mij uw weg, Heer.

Psalm 86

Contact

Bel: 06 13 616 064
harriethordijk@planet.nl

Coach
Harriët Hordijk

Specialisaties

Het wijde land wil er zijn voor
mensen die dingen anders willen,
die willen werken en groeien
en zoeken naar hun bestemming.

.

Wij gebruiken cookies voor website optimalisatie.