Leef je ideale,

door God gegeven leven!

Ik heb de Total Balance Coachopleiding gevolgd bij Carianne Ros. Een prachtige methode om het beste uit jezelf te halen, je koers te bepalen en tot je bestemming te komen.

Er wordt gebruik gemaakt van bijbelse principes die door iedereen kunnen worden toegepast. De Total Balance methode gaat uit van een holistisch mensbeeld. De gehele mens is belangrijk en daarom ga ik op zoek naar balans in geest, ziel en lichaam, in zowel de privé- als werksituatie.

Geloven – Groeien – Genieten – Gezond leven – Liefhebben

Met vijf leidende thema’s Geloven, Groeien, Genieten, Gezond leven en Liefhebben, formuleer je meetbare doelen om je ideale, door God gegeven leven te realiseren.

Het is een mix van therapie en coaching en is bedoeld om enerzijds om het verleden (wie was ik?) een goede plek te kunnen geven en anderzijds ervan te kunnen leren voor de toekomst. Voor het heden (wie ben ik) ga je kijken naar waar je nu staat. Voor de toekomst (wie word ik?) zal steeds meer duidelijk worden wat je passie is en waar je naar toe wilt. Bij deze drie doelen nemen Jezus en het gebed een belangrijke plek in.

In een landelijke omgeving midden in de weilanden gaan we op zoek naar je bestemming waardoor je weer energie en levenslust krijgt!

in groene weiden en voert

Hij laat mij rusten

mij naar vredig water.

langs veilige paden

Hij geeft mij nieuwe

kracht en leidt mij

tot eer van Zijn naam

Contact

Bel: 06 13 616 064
harriethordijk@planet.nl

Coach
Harriët Hordijk

Specialisaties

Het wijde land wil er zijn voor
mensen die dingen anders willen,
die willen werken en groeien
en zoeken naar hun bestemming.

.

Wij gebruiken cookies voor website optimalisatie.